Profil

”Vi er din virksomheds forlængede arm.” 

Ellen Sabroe

Om Elka

Udskriv Søg Tip en ven

ELKA Labels er et 100 % dansk ejet familieforetagende med udspring i etiketbranchens velrenommerede moder, Avery Dennison (i dag CCL).

Firmanavnet ELKA er opstået af indehavernes navne - Ellen Sabroe, datteren Ann Karina Sabroe og sønnen Klaus Sabroe, der i fællesskab grundlagde virksomheden i 2002.

100 % fokus på høj kvalitet og service er omdrejningspunktet i hele værdikæden, hvilket sikres via et unikt teknisk knowhow og professionelt netværk af leverandører. Desuden gøres der en dyd ud af at forstå kundens verden.

Alle i huset kender hver enkelt kunde og ordre. Det giver et overblik, som tillader at lade familieværdierne afspejler sig i forretningen. Alt kan lade sig gøre, fra her og nu-leveringer til komplicerede etiketopgaver og vurdering af designets samspil med produkt og emballage.

Visionen er at være den etiketvirksomhed, som leverer Danmarks bedste kvalitet og service til konkurrencedygtige priser.

MEDLEM AF 

Via DLA og Dansk Flexo Forum har vi fingeren på pulsen og kan følge udviklingen og innovative tiltag i branchen. Det er fora, hvor vi deler og får adgang til ny viden, uddannelse samt værdifulde netværk.

                             
DANISH LABELS ASSOCIATION  DANSK FLEXO FORUM

 

Elka Labels A/S, Engelsholmvej 24, DK-8940 Randers SV | +45 87 11 98 50