Profil

”Vores hjerte banker for børn” 

Ann Karina Sabroe

Sponsorater

At udvise social ansvarlighed i alle sammenhænge er en af grundpillerne i ELKA Labels. Vi tror på, at vi gør en forskel med vores årlige sponsorater.

Det er vigtigt at bidrage til og være aktiv i lokalsamfundet, så det kan blomstre og udvikle sig. Vores fokus er på sporten i Randers, på Kræftens Bekæmpelse samt på børn og unge, som har brug for hjælp.

  
   

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse har en helt særlig plads i rækken af sponsorater. Ellen Sabroe har været frivillig i foreningen siden 1984, i bestyrelsen i Århus siden 1992 og fra 1998 bestyrelsesformand. Ellen Sabroe yder en stor arbejdsindsats i den internationale Brystkræftmåned. Endvidere er hun ved den årlige landsindsamling i marts måned kampganeleder på tre distrikter i regionen. ELKA Labels bidrager derudover med levering af etiketter og økonomisk støtte.

     
   

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn støtter vi to til tre gange årligt; med en tur til tivoli, en udflugt eller andre hyggelige fællesarrangementer. Vi vil gerne give gode, positive og livsbekræftende oplevelser til familier, som er igennem en hård tid med få lyspunkter.

     
 

Børnecancerfonden

Børnecancerfonden sponserer ELKA Labels en gang om året.
Ca. 200 børn rammes årligt af cancer. Hele 75 % helbredes, fordi der gøres en fantastisk indsats på området, blandt andet med forskning til behandling af kræftsyge børn. Hvis alle giver lidt, betyder det meget for helheden. 

     
   

Børnehjertefonden

Børnehjertefonden støtter familier med børn og unge med medfødt hjertefejl. ELKA Labels giver disse familier en håndsrækning en gang om året – et bidrag til mere livskvalitet i hverdagen.

     
   

Make A Wish Ønskefonden

Ellen Sabroe sidder i bestyrelsen af Make A Wish Ønskefonden, som har til formål at opfylde ønsker for børn mellem 3 og 18 år, der er uhelbredeligt syge. Fondens mantra er: ”Vi skaber håb, styrke og glæde…” Det støtter ELKA Labels op om med et fast årligt sponsorat.

     
   

Randers HK

Som ligasponsor i Randers HK følger vi byens håndboldpiger på tæt hold. Vi er meget stolte af den sportsånd og foreningskultur, der hersker i Randers, og ELKA Labels står altid parat, når der skal bidrages i flok. 

     
   

Randers Politis Idrætsforening

Randers Politis Idrætsforening har eksisteret siden 1934 og er still going strong. ELKA Labels støtter årligt foreningens maratonløb.

     
 

Dronningborg Boldklub

giver vi en hjælpende hånd, når der afholdes forskellige arrangementer henover året.

     
 

Kembujeh School Friends, Gambia Vestafrika

Ellen Sabroe har fulgt skabelsen af skolen i Gambia siden projektets begyndelse i 2005 og sidder i bestyrelsen. I dag har skolen 900 elever, og Ellen Sabroe bidrager stadig aktivt med at skaffe ressourcer til at drive og udvikle den velfungerende skole, blandt andet ved at etablere samarbejde med lokale instanser som sygehuse o.a. Hun er tillige frivilligt i Gambia mindst en gang om året. ELKA Labels sponserer skolegang for i alt 12 børn. 

Endnu en skole for 300 børn mellem 4 og 7 år blev i 2012 en realitet. Næste projekt er en håndværkerskole til unge efter endt skoletid. 

     
 

Elka Labels støtter Randers HK

Elka Labels er en virksomhed, der bakker fantastisk op om byens håndboldhold i Randers. Vi er utrolig glade for støtten, der er med til at bidrage til tophåndbold i byen. Det betyder, at vi kan have en masse gode spillere og trænere i klubben, der er med til sikre positionen som Danmarks bedste kvindelige håndboldhold! Uden støtte fra erhvervslivet- ingen Randers HK!

Katrine Fruelund og Mette Melgaard

Katrine Fruelund og Mette Melgaard, to store randrusianske håndhold-ikoner, stoppede karrieren på samme tid og har i fællesskab malet dette billede.
Se billedet i stor størrelse - klik på billedet

     

Elka Labels A/S, Engelsholmvej 24, DK-8940 Randers SV | +45 87 11 98 50